14.02.2014

За нас и нашата дружина

ТРЕКС е Здружение за промоција и работа на проекти за планинско трчање, експедиции, алпинизам и други адреналински спортови во природа, пред сè на планина. Се здруживме со цел да ги развиеме и унапредиме условите за практикување на овие спортови кај нас и да шириме дух на соработка и добра волја помеѓу сите.

Нашата Мисија

Соработка

Контакт

 

Copyright © Soflyy

Copyright © 2019 TREX

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram