Пријавувањето е отворено за Водно-Матка Треилс 2023

🇲🇰✅🤗Пријавувањето е ОТВОРЕНО за 6-тото издание на планинската трка Vodno-Matka Trail Marathon 2023!
🤩Не пропуштај ја оваа прекрасна авантура во природа во околината на Скопје - низ Водно и Матка!
⚠️Цени со попуст на рана пријава важат до 30.11.! ➡️Одбери си должина од 10км/ 27км/ 40км што ти одговара и пријави се на www.vodnomatka.mk
*****
🇬🇧✅🤗Registration is OPEN for the 6-th edition of VODNO-MATKA TRAILS 2023!
🤩Do not miss this wonderful adventure in a natural setting in the vicinity of Skopje - through Vodno and Matka!
⚠️Early-bird discounts prices valid until 30.11. ➡️Choose your distance of 10km / 27km / 40km and register now at www.vodnomatka.mk