22.09.2016

Струмина Треил

https://strumina.trex.mk/gpx/strumina2018.gpx

 

Петтото издание на Струмина Трејл ќе се одржи на 18.11.2018.

Стартот ќе биде од медицинското училиште Јане Сандански во 10:00.
Пријавувањето започнува од 1.11.2018 и трае до 11.11.2018.
Стартнината изнесува 100 денари. За првите тројца следуват медали а за првите тројца во возрасни категории дипломи.
За останатите следува диплома во електронска верзија.
Патеката е со должина од 18км со 750м +Д.
Имаме само еден окрепен пункт во селото Липов Дол(8.9км).
Попатно се минува покрај чешми и тоа Струмина на 2.8км, Љупчова на 7.1км и Куртбунар на 17.5 км.

 

Пријавувањето започнува од 1.11.2018 и трае до 11.11.2018

 

 

<iframe src="https://iframe.tracedetrail.fr/en/trace/output2/71605/osm/140946377" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" frameborder="0" style="width: 100%; height: 100vh;" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Симнете го GPS фајлот од трката | Download the GPS file from the race

 

 

Copyright © Soflyy

Copyright © 2019 TREX

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram