Луѓе како нас

Филмски фестивал за плнинско трчање
22.11.2019
Луѓе како нас 2019

Филмски фестивал за планинско трчање „Луѓе како нас 2019” во организација на Здружение „Трекс” - Скопје со поддршка од ЕХО Фестивал на планински филм и Кинотека на Северна Македонија Датум: 05.12.2019 - Четврток Време: 18 часотЛокација: Кинотека на МакедонијаВлез: Слободен ПРОГРАМА 19:00 Отворање 10’19:10 Виа Динарика - Македонската авантура 30’19:40 Писмото ми го донесе шампионот […]

16.03.2017
Луѓе како нас 2017

Во одлична атмосфера, дружба и посетеност се одржа четвртото издание на филмскиот фестивал за планинско трчање „Луѓе како Нас 2017” Оваа среда на 29.03.2017 на сменета локација - Кинотека на Македонија, но со повторно одлична програма и гости се одржа четвртото издание на филмскиот фестивал „Луѓе како Нас” кој го прикажува светот на планинското и […]

16.04.2016
„Луѓе како нас“ 2016

TREX, ПСД Макпетрол и Крали Марко Треилс заедно со поддршка од ЕХО – Планински филмски фестивал и МКЦ Ве покануваат на третиот по ред филмски и видео фестивал посветен на планинското трчање – ЛУЃЕ КАКО НАС 2016 И оваа година како и претходните фестивалот ќе биде насочен кон промовирање на планинското трчање во Македонија како […]

01.03.2015
"Луѓе како нас" 2015

Видео фестивал за планинското трчање - Скопје, Р. Македонија22 април 2015 @ МКЦ, Кино Фросина 18 часот Во организација на „ЕХО – Фестивал на планински филм“, ТРЕКС и ПСД Макпетрол со поддршка на AlgaSan и со медиумска поддршка на karas4training.mk Голема благодарност до сите добри луѓе од Македонија и ширум земјината топка кои придонесоа да дојде до […]

Copyright © Soflyy

Copyright © 2019 TREX

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram