22.11.2019

Луѓе како нас 2019

Филмски фестивал за планинско трчање „Луѓе како нас 2019” во организација на Здружение „Трекс” - Скопје со поддршка од ЕХО Фестивал на планински филм и Кинотека на Северна Македонија

Датум: 05.12.2019 - Четврток
Време: 18 часот
Локација: Кинотека на Македонија
Влез: Слободен

ПРОГРАМА

19:00 Отворање 10’
19:10 Виа Динарика - Македонската авантура 30’
19:40 Писмото ми го донесе шампионот 56’
20:36 Пауза 25’
21:00 УЛТРА 85’

Copyright © Soflyy

Copyright © 2019 TREX

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram