01.03.2015

"Луѓе како нас" 2015

10645144_885280444827152_1135637810377133048_n

Видео фестивал за планинското трчање - Скопје, Р. Македонија
22 април 2015 @ МКЦ, Кино Фросина 18 часот

Во организација на „ЕХО – Фестивал на планински филм“, ТРЕКС и ПСД Макпетрол со поддршка на AlgaSan и со медиумска поддршка на karas4training.mk

Голема благодарност до сите добри луѓе од Македонија и ширум земјината топка кои придонесоа да дојде до реализација на овој проект.

Видео трејлер :
Монтажа: Игор Д. Јовановски
Music :
artist: cinematrik
track: revolve
licence: CC Noncommercial Sampling Plus

10462943_885281548160375_7219322545650588683_n

Програма:

1. For The Love - Luis Peña
2. Trail running - A passion - Nicolai Brix
3. Trail Tour des lacs d'Ayous...Pic Castérau - Benoit Bracot
4. Journey - trail running in the US national parks - Guillaume Arthus
5. Altering Expectations - Kimberli Teshima & The Oregon Coast 50k  - Ginger Runner
6. Run Trail - Steven Mortinson
7. Krali Marko Trails 2014 - Игор Јовановски
8. Над облаците - UTMB 2014 - Јовица Јованчев
9. Cappadocia Ultra Trail 2014 - The North Face Cappadocia Ultra Trail
10. MUT Runner - Sage Canaday

Тема на вечерта : Каде се движи планинското трчање? и гостинката на вечерта : Тања Стојановски - една од најуспешните ултрмаратонки во Србија во друштво на неколку наши ултрамаратонци.

11. Barkley 100 - Brendan Young
12. Running The Edge - The Colorado Trail - Matt Trappe

Плакат + Флаер : Design by Дејан Крле

Copyright © Soflyy

Copyright © 2019 TREX

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram