ТРЕКС – Здружение за планинско трчање, алпинизам, експедиции и други адреналински активности во планина

КМТ 2016- Мојот прв DNF

Krali Marko Trails, 24-25 Септември, 2016 година, Прилеп, Македонија 90 км, 4200 Д+ Цела година без ниту една ултра трка. Првата 90-ка во Македонија, историска. На Истра 100, Истра, Хрватска бев пријавен не појдов. Имав по некоја болка во тетивите, ништо страшно,...

Соработка со MacedoniaExperience

Со MacedoniaExperience се договараме за поголема соработка во областа на промоција на Македонија како дестинација за планинско трчање (trail running). Тие отворија еден дел на нивната web страна посветена на овие активности. Погледнете, особено во галеријата каде ќе...

Прво место екипно во Балканската Тркачка Лига за 2014

Официјално тимот на TREX е тимот кој го освои и тоа убедливо првото место за 2014 година на Балканската Тркачка Лига. Благодарност до сите членови кои дадоа придонес за овој огромен успех и многу добри резултати и во идната година....